Darsen's Live Journal: Hellscape

iwantyourskulls

Collector of Skulls
#46
I'D POST A VIDEO BUT THIS SITE IS VERY BAD.
GET ON IT, DEATH.

ALSO, SHOUTING AT THE FIRMAMENT IS ONE OF MY FAVORITE WAYS TO PASS THE TIME IN BETWEEN AND KICKING BUTT AND TAKING NAMES
 

death

mund born bastard
#47
sib has fitted the server with coward goblin ram
it cant handle uppercase videos
 

iwantyourskulls

Collector of Skulls
#49
EVERY DAY I GET MORE CONVINCED THAT SIB IS OUT TO DESTROY THIS SITE FROM WITHIN BY WEAKING ITS FOUNDATION, OBSTRUCTING WORK ON THE HATE THEME, AND FITTING THE SERVER WITH SEVERELY INFERIOR HARDWARE. IF THIS SUSPICION BECOMES ANY STRONGER OVER THE NEXT 48 HOURS I WILL LOOK INTO SETTING UP A FULL-SCALE INVESTIGATION, AND I WILL NOT HESITATE TO GET THE FBI INVOLVED IF I HAVE TO.
 
  • 1

iwantyourskulls

Collector of Skulls
#50
Dear Diary

Today we got almost 2 feet of snow and I had to get on the roof and remove a lot of it. It was frozen solid again and I cursed the heavens. I magdumped my Glock into the air and screamed I hate all life about a dozen times. I heard one of my bullets crack into the ground about 20 feet away from me. That made my day. I came back inside and ate chicken soup and listened to some Holst while musing to myself that the electric chair would be a good way to go if I had to choose. Certainly more brutal than hanging.
WHILE I AGREE WITH YOU THAT ELECTROCUTION IS A GOOD WAY TO GO, I WOULD PREFER OTHER METHODS OF EXECUTION, SUCH AS BEHEADING, OR EXECUTION WITH FLAMETHROWERS, MORTARS AND ANTI-AIRCRAFT GUNS (LIKE IN NORTH KOREA). ELECTROCUTION IS A SOLID WAY TO GO, HOWEVER IT DOESN'T CAUSE MUCH HORRIFYINGLY GORY BODILY HARM, AND DOESN'T DISPLAY THE LEVEL OF UNRELENTING FORCE AND VIOLENCE THAT IS, IN MY OPINION, AN ESSENTIAL PART OF ANY GOOD EXECUTION.
 
  • 1
Bye Darren

Bye Darren

#51
Death to all mods
 
  • 1

death

mund born bastard
#52
freeze yourself in so you can wake up in the distant future to get beheaded by laser guillotine